Ovesná kaše s Chlorellou a rybízem

Aktualizace: čvc 22

O tom, že Ovesná kaše se dá dělat na milion způsobů už není pochyb, ale vyzkoušeli jste například Ovesnou kaši s Chlorellou a rybízem? Ne? Vyzkoušejte. Je to zdravá pochoutka a kombinace Chlorelly a rybízu je opravdu lahodná a příprava je velice jednoduchá.


Co budete potřebovat na jednu porci:


3 lžíce Ovesných vloček

1 lžičku Chlorelly v prášku

pár kuliček rybízu

na ozdobení lístek máty


Postup:


Vločky klasicky uvaříte buď v mléce, nebo ve vodě. Vločky je vždy lepší před tím namočit na pár hodin (jsou rychleji uvařené). Vaříte zhruba 5 minut, nezapomeňte míchat. Jakmile vločky začnou krásně šlemovatět, jsou hotové. Odstavte je z plotny a vyčkejte než trošku zchladnou. Chlorellu přisypte až kaše zchládne. Nikdy ne do horké kaše, to zničíte prospěšné látky v Chlorelle.

Kaši s Chlorellou zamícháte, posypete rybízem a ozdobíte lístkem máty.

Dobrou chuť.



© 2020 Ovesnakase.cz Všechna práva vyhrazena. 

  • Pinterest Sociální Icon