Hrušková kaše s proteinem

Nepleťte si hrušky s jabkama :) Ano, hrušková ovesná kaše je ideální svačinkou, nebo snídaní a my věříme, že si tento velice jednoduchý recept velmi oblíbíte.


Co budete potřebovat na 1 porci:


3 lžíce ovesných vloček (předem namočených na pár hodin do vody)

1 hrušku

400ml vody

1 lžičku mleté skořice

1 lžičku mandlového másla 100%

1 odměrka proteinu


Postup:


Nastrouháme si pulku hrušky a přidáme k vločkám, které nasypeme do vody a přivedeme k varu. Pokud máme vločky předem namočené, tak budeme vařit cca 7 minut. Pokud je namočené nemáme, tak vařte cca 15 minut. Nezapomínejte míchat, ať se vám kaše nepřipálí.

Mezi tím, si nakrájejte zbytek hrušky třeba na plátky, kterými pak hotovou kaši ozdobíte.

Jakmile jsou vločky uvařené, tak odstavte kastrolek z plotny a nechte kaši chvilku vychladnout. Do teplé kaše vmíchejte lžičku skořice a 1 odměrku vanilkového (nebo jiného) proteinu.

Kaši pak přelijte do misky, ozdobte nakrájenými plátky hrušky a polijte lžičkou mandlového másla.

Wuala a kaše je hotová a vy si zcela jistě pochutnáte. Hrušková kaše je dobrá jak za tepla, tak za studena, (vydrží vám v lednici i dva dny)

Dobrou chuť.

Další naše recepty a zajímavosti najdete na našem Instagramu, nebo Facebooku.

Sledujte nás i tam.




© 2020 Ovesnakase.cz Všechna práva vyhrazena. 

  • Pinterest Sociální Icon