Ovesná kaše na milion způsobů a jedním z nich je čokoládovo rybízové pokušení. Je to opravdu skvělá mňamka, která není těžká na přípravu a je výborná i jako dezert, nebo kdykoliv v průběhu dne.
Co budeme potřebovat na 1 porci:
3 lžíze Ovesných vloček jemných
1 lžíci skořice
kousek kvalitní čokolády (může být hořká, nebo sladká)
hrst rybízu
Postup:
Předem namočené Jemné Ovesné vločky povařte 5 minut, nezapomeňte míchat.
Kaši přelijete do misky, přisypete lžíci skořice a ozdobíte rybízem.
Do takto hotové horké kaše nalámete kousky čokolády, které se rozpustí a dodají kaši ten správný punc dokonalosti :) Přizdobíte například lístkem máty a máte delikatesní dezert.
Kyselkavá chuť rybízu v kombinaci s čokoládou je naprosto famózní, jde krásně dohromady a více kaši sladit opravdu není třeba.
Je to rychlé, zdravé a (téměř) bez cukru.
Recept také na našem Instagramu a Facebooku
